KONKURENCIA

bolti és webáruház marketing kereskedőknek  
 
Felhasználó profilja

Hiányzik egy paraméter!

 

 

HozzászólásokKérdezz, véleményezz


Marketing ElejéreMarketing VisszaMarketing KövetkezőMarketing Végére

Tisztelt Szabó Úr!

Remélem, tényleg egy valós személy áll a konkurenciaharc.hu munkái mögött, és ez esetben gratulálhatok hozzá! A legmélyebb elismerésem és tiszteletem írásaihoz. Igényes, aktuális és nagyon hasznos. Bár egy multivá fejlődő magyar családi vállalkozás főkönyvelőjeként nem mindennel értek egyet, eszmefuttatásain gyakran elgondolkodom.
sok sikert és kitartást hozzá!

tisztelettel:
Csáki Róbert

Mail ment...
Az enyémet nem tudják mert Titok Majorosné Erika

Jó téma...
Én szeretem a vevőimet és nem a pénzük miatt, de lehúzhatom a rolót, ha nem gondoskodom arról, hogy bejöjjenek az üzletbe és belekóstoljanak a szeretetembe.
Szabó István

Erika!

Én szeretem a vevőimet, a konkurenciám pedig nem, neki mégis több ügyfele volt évekig, hogy lekopogjam most kezd az én oldalamra billeni a mérleg. Sajnos a szeretet nem minden. Tamás


Nem csak ajámdék kellaz embereknek hanem szeretet is ami sajnos ebben a világban nincs csak gyülőlett először a szeretett kell felépiteni me g a hitet a kártyával mehetek a francba saját véleményem  Majorosné Erika erikaedit@citromail.hu

Nagyon köszönöm, hogy hozzájuthattam a "Villámsablon az ütös szövegiráshoz" cimü ajándékutalványhoz.  SZUPER

Szeretem a hírlevelét.
 
Sok marketingel kapcsolatos levelt kapok,de az Önét kifejzeten várom!
 

Én egy olyan oldalt szeretnék tőled, amiben a kódok is megvannak! jelezz, ha te is így gondolod: dobrotka@pazmanykabel.hu

Nagyon várom az új hírleveleket és már a kezdetektől fogva igyekszem alkalmazni is a megtanultakat.
Az én véleményem az, hogy a leírt ötletek kitűnőek, de eredményt csak akkor hoznak, ha következetesen és kitartóan / ha akarjátok - "gondolkodás nélkül" - alkalmazzuk őket.
Én ezt teszem :adoptáltam a saját üzletemre vonatkoztatva a tanácsokat, elkezdtem alkalmazni azokat, s amikor olyan dologgal találkoztam, ami ismeretlen volt számomra, vagy másfajta lehetőséget fedeztem fel, további ismeretgyűjtéssel ill. a többféle módszer ötvözésével kísérleteztem.
Csak türelem! 

Marketing ElejéreMarketing VisszaMarketing KövetkezőMarketing Végére


Konkurencia blog címkékLájkolj, ha tetszik! 

 
Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Marketing és konkurencia blog

 

Marketing és konkurencia blog

 

 

 

Bolti és webáruház marketing kereskedőknek
 

Egy blog a marketing használatáról kereskedőknek, a keresooptimalizalas hogyanjairól webaruhaz keszites esetén. Az online marketing elkészítéséhez tanácsok, bevezetés a marketing online világába, ami a webáruház készítése során ugyanolyan elengedhetetlen, mint egy jó marketing terv, amit a konkurencia nem csinál meg.

 

A onlinemarketing cikkeinből kiderül, hogy milyen on line marketing  strategiak vihetik sikerre a webáruházadat, hogyan tudsz vevőket szerezni és melyik az a marketing strategia, ami minden webáruház forgalmán óriásit lendít előre. Az email marketing témakörében megtudhatod, milyen egy jó hírlevél, hogyan kell hírlevelet írni, hogyan kell hírlevelet küldeni, lesz segítségként hírlevél minta is, ami tökéletesen megfelel a mai internet marketing követelményeinek. Marketing tervek és jó pár marketing terv minta áll rendelkezésedre az ügyes facebook marketing kivitelezéséhez, ha bármikor elakadsz, nyugodtan felhívhatsz minket, hiszen a marketing tanácsadás ingyenes.

 

A web marketing hírlevelünk tulajdonképpen egy ingyenes online marketing képzés, ahol az internetmarketing szinte összes trükkjét megtanulhatod. Tudni fogod, hogyan működhet a keresőoptimalizálás ingyen és automatikusan a webáruház készítés árába foglalva. A webshop készítés árak tartalmazzák a webmarketing és weboldal hirdetés árát, így azt is mondhetjuk, hogy a kitermelt forglomból ez ingyen webáruház készítés.

 

Marketing videók

Kapcsolat

 

 

Autóhifi webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Téma: konkurencia - marketing